Sorcerer King avagy egy körökre osztott stratégiai játék varázslókkal
-
"Kicsit zavar, hogy alig tudok haladni, mert folyton támadják a városaimat és vissza kell teleportálnom.Nincs mindenhol akkora seregem, hogy megvédjék a városokat.Te ezt hogy csinálod?"
-Attól függ milyen választ adsz a Sorcerer Kingnek.
Lehet behízelegni meg mindenféle ott van [zárójelben ] hogy milyen válasznak értékeli.
Ha beszólsz neki akkor jön a sereg , ha hízelegsz lehet gonoszság pontot kapsz, ezzel is taktikázni kell
Engem nem támadnak olyan sokszor.
Van amúgy jelentés a Sorcerer kingről is ott láthatod hány serege van, szerintem az se baj ha darálod őket mert akkor fogy
lehet nekem akkor lesz rossz ha odaérek mert akkor sok megmaradt.
Az a baj a helyőrségek UPGRADE jével hogy nem éri meg. mindegyik telepes egy logisztikai pontba kerül.
És elég korlátozott a dolog mert nem lehet sok épületet felhúzni a városokba ami adna ilyen pontot
Most két és fél seregem van. A fősereg nyomul előre városokat foglalni (most van 3) a 2. sereg meg hazateleportálgat ha jön támadás.
a fél meg szemezget a nornál és easy fogadók között és abba gyüjtöm az embereket.
Nincs egyetlen logisztikai pontom se azért nyomulok előre uj várost elfoglalni.
Nagyon jó a kraftolási rendszer, próbálom a varázslóimat megvédeni de elég gyenge láncszeme a seregnek.
A 3. város elfoglalása után elkezdtem a seregnövelést a legtávolabbiba
42 kör brutális