mérlegjakab#20
Általában nem szoktam ide írogatni mer csak mosolygok , de te annyira hü***lye vagy, hogy nem tudom megállni, hogy tiszta vizet öntsek a pofádba.
Egyszerűen süt rólad az az eszetlen "anger" egy cikk ill. játék miatt. Senkit nem érdekel , hogy mióta tolod alfa-béta-gamma stb... és ettől nem leszel hitelesebb. Sőt még nagyobb a kontraszt. Az meg alapból gáz , hogy alfa óta nem bírtál összekaparni 4 állandó embert akikkel tudsz nyomulni (bár van egy tippem, a hisztizésed miatt mindenki elkerül .). Nyilván sok a noob meg a retardált, a gamén belül, ez tény meg az sg-n is. tudjuk :) . De ne felejtsd el , hogy nem régi játékról van szó hanem egy eléggé friss cuccról, ami rengeteget fog még fejlődni. Továbbá ne felejtsük el egy free gaméról van szó senki nem kötelez arra, hogy ezzel játssz. A dc meg annyit, hogy igen vannak misztikus, laggok, szaggatások , álló fagyás hogy csak az egeret tudod mozgatni., aztán fél órán keresztül nem tudsz visszacsatlakozni. Én is tapasztaltam már mindent és nem azért mert szar a gépem vagy a netem. Olvass csak utána külföldi fórumokon.
A véleményed meg lehet, de inkább tartsd magadban, mert hidd el amiket írogattál abszolút nem vet rád jó fényt, még így arctalanul a szájkaratésok arénájában sem (a neten).