• Cassell
    Na akkor hogy ne csak ilyen felületes figyelemfelkeltő cikket olvassunk: a játék egész jó LENNE ha a hero league azaz a ranked system nem ugyanolyan kukázni való lenne, mint pl a Lolban. Tehát a következő a helyzet: quick matchben ellötyögsz ha nyersz örülsz ha nem sincs különösebb gond a napi questeket megcsinálod gold kifarmolva lehet venni új hőst, master skint remek.
    Na aztán ha már valami tétre menőt néznél akkor level 40-ig nincs gond a hős ligában sem, mert addig csak felfele léphetsz, lefele nem. No utána viszont ami van... nyomsz egy 13-2-t kill death ratiot de van 2 noob a csapatban és kikaptok 100 point minusz.... személy szerint 27-ig sikerült felmennem de tiszta lutri milyen emberkéket kapsz és mikor 29-ig visszaestem nagy uninstallt adtam a játéknak.
    Még annyit ehhez, hogy ha még bátorkodsz elküldeni melegebb éghajlatra a semmirevaló csapattársat a blizzard rendőrség egyből lecsap, és osztja a 24/48/72 órás illetve 7 napos és a többi eltiltást.
    Összegzésül aki csak bohóckodni akar elvan a napi 1-2 quick matchel az jól elszórakozik vele, aki viszont fél komolyan venné, tehát nincs minden nap 8 órája elé ülni, de abban az egyben minden tőle telhetőt megtesz és rankedet játszana az hamar rájön mi ennek a játéknak IS a gyengéje...