Relixo#15
Először is el kell mondani,hogy szeretem a játékot magát, alpha óta játszom vele.
DE a Hero league-ben akkora unbalanced totális random sz@r van,hogy az leírhatatlan! Blizzard ezzel a szánalmas szint alá ment. Mire is gondolok?
Amikor én ranked 8-ba vagyok akkor hogy a francba rendel mellém unranked player-t vagy lvl 40+ playert? Persze az ellenség csapatában ha megnézem általában normális hasonló ranked lvl-be lévő emberek vannak! EPIC FAIL komolyan, blizzard retardált,hogy ezt így oldotta meg. (jah igen és mielőtt valami okos beszól SOLO game-ről beszélek)
A másik totális FAIL a QM random matchmaking system-e blizznek, pl 3 healer a csapatomba a másik csapat meg normális felállásba van(tank,assa,healer stb...) Na most ezt hogy gondolták szintén? Röhejes, szánalmas játék ez így ilyen formában. Komoly igazi verseny formát ebből SOHA nem lehet így kihozni, rengeteget kellene balance-olni és az emberek 90%-t alapból bannolni kéne annyi AFK és leaver játékos van! Szóval ennyit erről a csúcs szuper blizzard sh1t-ről....