• kvp
  #1
  Egy 32 bites ARM Cortec processzor van benne, 25 led kimenet, 2 digitalis bemenet (2 gomb), meg 3 db 3 voltos analog/digitalis ki es bemenet, raadaskent pedig 1-1 iranytu, gyorsulasmero es bluetooth-os radio. Van rajta egy micro usb port is. Processzorban az arduino-nal jobb, i/o-ban gyengebb, arban pedig meglatjuk. A tamogatott programozasi nyelv ugy nez ki, hogy a touchdevelop lesz a microsoft-tol, ez egy ujabb fajta microsoft basic varians. Viszont a processzorra nyugodtan mehet akar egy beagyazott linux is.

  Par egyszeru felhasznalas amit a tervezocsapat is emlitett:
  -ruhara szerelheto digitalis nevtabla
  -jatekvezerlo (vagy pong/pacman szintu kezikonzol sajat kijelzovel)
  -radios okos szenzor/aktuator

  Par egyszerubb otlet:
  -taviranyitasu auto/robot vevoegysege (3 kimenti csatorna van, a ket gomb melle rakhato ket utkozes szenzor, motoroknak es kormanyzasnak eleg 1-1 kimenet, tehat meg egy ultrahangos szenzor is elfer, kulso motorvezerlo aramkor kell)
  -taviranyitasu repulogep vevoegysege (3 rotoros dron, csatornankent 1-1 motor, iranytu es gyorsulasmero van a stabilizalashoz, 3 motorvezerlo aramkor kell)

  Mindketto iranyithato pc-rol es telefonrol/tabletrol is, sot kihozhatoak kit-kent is, amikbe csak bele kell dugni a felprogramozott kozponti egyseget, meg az elemeket.