Félelmetesen ostoba és tipikus sznob komment volt ez.
128 kbit? Ember 10 éve sem kódolt le senki mp3-at ilyen alacsony bitrátával. Kibaszottul nem számít, hogy akkoriban mi terjedt el, mert ma 256-320 kbit-es vagy variable ráta van és ezalatt nem találasz semmit. Az emberek 99 százalékának nincs olyan hangerendszere, amin hallaná a difit vagy még akkor sem. (Pár éve a nagyon alacsony bitrátás számaimet lecseréltem újabbra.)
Nekem 55k-ka kerülő nem gagyi hangfalam van és ugyanazt a számot 256kbt és 320/variable minőségben hallgatva nem hallom a difit. Akkor szerintem még minőségibb 10-20-k fülhallgatóban mit hallasz? Hm..?
Az mp3 azért terjedt el, mert praktukus az emberek 99%-nak. A maradék 1%-nak meg ott FLAC. Akkor meg mi fasz bajod van. Megkapad azt, amire vágysz.
BTW A YT videók alatt is elég magas bitrátás hangsávok lehetnek, ha a feltöltő nem szart húzott fel oda...
Mindig is imádom, amikor a hangos és sznod 1%-os kisebbeség akarja osztani az észt és rátolni másra a szarjákt. A FLAC formátumot anno hány player is játszotta le? Hány embernek is van rá szüksége? Ehm... Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.10. 10:46:33