• end3
    #4
    "... és pénzügyi kompenzációt sem fog kapni a munkájáért..." - Majd kap onnan, ahol fontosnak tartják, hogy a jelentések némi "lakkozással" kerüljenek "célhelyükre". Ez a státusz is mutatja, mennyire tartják fontosnak a feldolgozandó témát. (amennyi erőforrást biztosítanak hozzá...)

    Alapvető emberi szabadságjog a személyes adatokhoz való jog és az ezekhez való hozzáférés kívülállók számára történő korlátozása. Egyszerűen el kell kezdeni az interneten szolgáltatóknak, azokkal a "tudatlanokkal" szemben is biztosítani, akik még nem ébredtek rá a fontosságára. A "nemzeti média-tanácsok" meg keményen bírságolhatnak.

    (pl., aki nem adta meg a jogot, a konkrét fotójának a Facebook-on való megjelenítésére..., - a kiskorú "versenyzők" fotóinak, ha csak a törvényes képviselő nem engedélyezte, ott semmi keresnivalójuk... - tessék azokat a csoportképeken Facebook-nak is felismerhetetlenné tenni. Miért csak a bűnözők fényképeire "vigyáznak" az újságok, fekete kitakarásokkal? Ott érdekes módon fontos a jogvédelem...)

    A nyilvános és globális megjelenés az átlagember, főként kiskorú gyermek számára értelmetlen, nem is támogatandó alapértelmezetten. És most ezt a filozófiát illetően, szembe megyek Cukkorsüveggel...!