FlatOut 4: Total Insanity
  • grebber
    #1
    Új FlatOut játék készül!

    A Strategy First bejelentette, hogy új játékon dolgozik Kylotonn Entertainment csapata. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, de ezen kívül egyelőre nem sok információt kaptunk.
    A FlatOut játékok üde színfoltok voltak az autós játékok palettáján a 2000-es években. Az akkori tuningolós, de kissé steril Need for Speedek mellett óriási élmény volt, hogy apró darabokra törhettük a verdákat. Az első két részt (és az akkori nextgen Ultimate Carnage-t) a Bugbear fejlesztette, akik most a Wrecfesten dolgoznak. A FlatOut 3 azonban rossz kezekbe került, és egy borzalmas folytatást sikerült összehozni.
    Rossz hír, hogy az eddig cím és pontos megjelenési dátum nélküli új epizódot ezúttal is a Strategy First fogja kiadni. A fejlesztőcsapat szerencsére változott, így ezúttal a Kylotonn Entertainment készíti a játékot. Nem csoda, ha valaki nem ismeri őket, mivel eddig semmi emlékezeteset nem rakott le a csapat. A játék direktora, Roman Vincent biztosította a játékosokat arról, hogy nagyon fontos számukra a FlatOut, és próbálnak majd hűek maradni az eredetihez, de új funkciókat is beépíteni.

    A megjelenés valamikor 2016-ban várható PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

    info: Gamekapocs