• Montar
    #54
    Az, hogy te szemelyesen valamit teljesen masra szamitottal az nem biztos, hogy a USA problemaja kell, hogy legyen. Amugy kesobb is ez a verzio igazolodott be, ld. #5. Azzal gondolom mar nem tudsz vitatkozni...

    A szokásos, nagyon izzadtságszagú erőlködés az egész anyag. Fércmunka. Ha neked csupán ennyi is elég a saját igazad megerősítésére, akkor úgy látom, nálad ez inkább hit kérdése. Hittel nem tudok vitázni. Ezek nem tények.

    Erre amugy meg mindig nem valaszoltal: Mi lenne nalad "a minden kétséget kizáró, hitelt érdemlő bizonyíték arra, hogy a maláj gép lelövését a szakadárok/oroszok követték el"?

    Erre csak akkor tudok válaszolni, ha végre nyilvánosságra hoznád bizonyítékod. Alig hiszem, hogy nem érted, hogy csak akkor van módom a számomra minden kétséget kizáró, hitelt érdemlő bizonyítékként értékelni a számodra perdöntő információt, ha azt megismertem. Hiszen bármi is lehet az.
    Amennyiben továbbra csak ennyi az érved, s nem tudsz, vagy nem akarod nyilvánossá tenni információdat, akkor úgy értékelem, hogy ilyen bizonyítékod nincs, s mellébeszéléseddel beismerted, hogy nem tudod bizonyítani állításodat, azaz megfutamodtál.
    A műholdas felvétellel változatlanul adós a Kerry fiú.... .