• Montar
    #52
    Farok, rossz híreim vannak számodra.
    De mielőtt a linkeket betenném, azt gondolom, ideje lenne, hogy azt amit az amerikai propaganda által a szádban tartasz, azt onnan kivedd. Mert az nem édes kakasos nyalóka, mint hiszed, hanem az amerikaI propaganda redves farka, amin te csüngessz.

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20140720-john-kerry-szerint-oroszorszagbol-erkeztek-a-raketak.html

    http://hvg.hu/vilag/20140720_Az_amerikaiak_lattak_a_malaj_gepre_kilott

    Tehát Kerry állított valamit, nevezetesen, hogy műholdjaik látták az eseményeket. Nagyszerű! Azóta is arra vár mindenki, hogy ezt bemutassák. Mert ez a mai napig nem történt meg.
    Tehát vagy hazudott Kerry fiú, s nincs semmilyen felvétel, vagy valóban van felvétel, de nem az ő álláspontjukat támasztja alá, ezért nem hozzák nyilvánosságra. Kerry fiú valszeg elkapkodta ezt a kijelentését, s csak később, alaposabb elemzéssel jöttek rá, hogy lukra futottak, mert bizony esetleg mégis az ukrán maffiózok követték el ezt az egész szörnyűséget.
    Ha nincs felvétel, az még nagyobb blamázs lenne az amik számára, főleg az oroszok szemében, de a nagyvilág előtt is. Ez egyfajta műszaki impotenciát jelezne. Véleményem szerint van felvétel, de az ukránok a hunyók, ezért kussolnak róla.
    Pár napra Kerry bejelentése után az amik az alábbi Paint szívonalú gyerekrajzot rajzot dobták a világ arcába:

    http://mandiner.hu/cikk/20140723_malaj_gep_erre_repult_a_raketa_az_amerikaiak_szerint

    Ezzel az amik letudták a műholfelvétel problémáját, teljesen hülyének nézve mindenkit önmagukon kívül.
    Nos, farok, vedd ki a bránert a szádból, ébredj fel, aztán, ha már elmosogattál akár Londonban, akár Floridában, gondolkozz el a történéseken, s próbáld használni is a szürkeállományod most ez egyszer.