• end3
    #14
    "Az emberek úgy tekintenek az internetre, mint egy köztéren lévő meggyfára" - Hozzáteszem, az emberek nem azért ültetenek köztérre bármilyen fát, - így megyfát is, - mert pénzt akarnak keresni vele. - Na.., úgy általában!

    Szerintem csak azokért a hírekért nem fizetnének az emberek, amitől így is, legtöbbüknek már "herótja" van. (Este elolvastam az Indexen, reggel meghallgatom a rádióban, délelőtt a Blikk-ben találom őket. Ugyan már, ha véletlenül nem kapnék 3 napig, mentálisan csak egészségesebb lehetnék nélkülük.)

    Azaz, legtöbb embernek már régen ingerküszöbe alatt vannnak, az ezer éve bevált hírügynökségi csoportosítások és szajkózások. Ezen a fronton a pénzkeresésre alkalmas tartalomhoz keményen újítani kellene.

    (Ki nem sz*rj* le manapság, hogy korrekt tárgyilagossággal, 4 vagy 40 gyilkosságról, lefejezésről tudósítanak egy nap alatt? Jobb lesz nekem, ha mindről tudok?)

    Egyébként meg, sírnak-rínak, de lépni egyik sem mer? Miért is? Mert nem értékelik maguk sem piacképesnek, eladhatónak a terméküket. Meg kell lépni a "fizetőst" és mindjárt kiderül mire is van valós igény. - Ja, hogy akkor a jelenlegi online tartalmak nagyrészét a kutya sem olvasná? - Érdekes..., a pornós tartalmakért szívesen fizetnek az emberek... Aki ilyen oldalt működtet, egy se panaszkodik a csődközeli állapotokról.

    (Hogy manapság a politikát, még ingyenesen is nehéz lenyomni a nép torkán? Ott azok fizetnek, v. fizethetnének a hírekért akik viszont a politikából élnek, - nem is nagyon rosszul... )

    Sőt, már a hozzászólási lehetőségért is fizetni kellene. Mindjárt csökkene a "grafománok" száma, és a moderálásukra sem kellene annyi időt szánni. Cenzúra egy időre megoldva! (Nekem meg, felszabadul pár perc naponta az életemből, hasznosabb dolgokra. :-) )
    Utoljára szerkesztette: end3, 2015.06.19. 10:19:22