ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #5879
    Nem, ezt amit írtál, te se sértődj meg meg moby sem, azért nem fogjátok soha érteni, ahogy azt sem amikor neked beszélek a fehér fényekről Gael-nél, amire azt mondod random mozgás, azt én rendszerben látom.

    Ezért is mondod rosszul.

    te mindent most egy kalap alá vezsel.
    Gitárral, meg mikrosütővel.....EZ MÁS KATEGÓRIA.
    12 hónapig ment a srác és meglett a 3 Das játék No Hit....hogyne sikerülne ha ennyire elszánt lennék, az a gyerek is ember.
    Amiről VISZONT ÉN BESZÉLEK NEKTEK, az az integetős parry-zés, meg hogy kézzel ütök egy boss-t vagy nem gurulok.
    EZEK KONKRÉTAN normál dolgok.

    A TI szemetekben nem az. :)
    Sőtt Level 1-en végigvitte Lbandi, akkor ő is külön kategória, nekem meg soha nem menne, mert abbahagytam.
    Ezen az elven, sőtt a NG9+ se menne mert abbahagytam, a Nu Hud-ra már nem tudjátok mondani, mert véletlen megcsináltam azt is. :D

    Ok értemén. :D

    Ha tudnám hogy értitek a játék rendszerét, akkor azt mondom oké, de ahhoz bele kell ölni az időt, 1nem kell ehhez 12 hónap, de nem elég 1x véletlen végigvinni.Tudni kell végigjátszani.

    Nem azért mondom ezt hogy akkor nekem bizonyítsatok, mert magatoknak kell játszani, én is ezt teszem.
    Csak olyan challange-eket vállalok, amiket tudom hogy meg tudok, vagy érdekel..... ha nem érdekel akkor nem csinálom, de az nem jelenti azt, hogy nem tudom.
    Nyugodtan könyveld el hogy a srác ezt nem csuklóból nyomta, hanem órákig gyakorolta és amikor sikerült a videót bevágta youtube-ra....

    12 honapos scrác kurva jót nyomott, de senki nem arról fog beszélni youtube-on, hogy 1 év után szerencse mellé állt, hanem arról, hogy bazze itt ez a 6 órás videó aztakurva.