ds35d07c.gif
 • GOTY
  #5878
  Darky, figyelj. Megpróbálom lefordítani az egész üzenetcunami lényegét.

  Kint a nagyvilágban van néhány tucat, néhány száz olyan gamer, akik egész mesteri fokra vitték a DaS-ok végigjátszását. Preferenciától független ez lehet speedrun, no damage, lvl1, gitárral, tököm tudja hogyan. Mivel ezek a gémerek erre képesek, ezt élőben tolják tviccsen, és több 10 ezres előfizetői bázisuk van pont azért, amit csinálnak. A közönség ezzel "árazza be" őket, hogy amit ők csinálnak, az egyedi, ritka, nagyon kevesen képesek rá. Tök mindegy, hogy lobosznak, nagyfaszú bercinek vagy nagyluku marcsának hívják őket. Tudnak valami olyat, amit a gémerek 99,5% nem tud, és nem is lesz rá képes soha.

  Én sem, Moby sem, Bandi sem, és most jön a lényeg: TE SEM!

  És nem azért, mert nincs elég időnk, meg nem érdekel minket annyira, meg ha akarnánk mi is meg tudnánk csinálni, meg mittom én még milyen okból. Hanem azért, mert nem vagyunk rá képesek. Ők igen.

  Olyan ez, mintha azt mondanád, hogy ha eleget gyakorolnád, akkor Michale Phelpset leúsznád 50 gyorson. NEM! SOHA nem fogod megtenni, mert ez nem gyakorlás kérdése, hanem adottságé/képességé/készségé/érzéké/habitusé.

  Teccik már érteni?

  Mi csak annyit kérünk, hogy egyszer, csak egyetlen egyszer mondd már azt az életben, MINDEN EGYÉB KOMMENT NÉLKÜL, hogy igen baszod, ezek az emberek olyat tudnak, amit én soha nem fogok tudni. Pont. Ennyi. Finito.