ds35d07c.gif
 • darkSectorxxx
  #5875
  Amúgymeg 2 dolgot elfelejtettem tisztázni a régi kommentedből.

  1. Nem vagyok irigy senkire és semmire.
  Ha valaki akit jónak tartok, 12 hónapig nyüstöl egy játékot az életét rá szentelve, attól én semmit nem irigylek, max csettintek neki.

  A TÖBBI videó az vagy build amihez kibaszottul semmi ügyeség nem kell, a build az egy vagy saját maga kitapasztalt vagy neten összemalmozott tudás alapján kreált dolog. Persze látványos meg minden. De nem kell semilyen skill.

  A maradék, lecsücsülős meg kézzel verem meg skill, ami tanulható könyebben, azokra mit legyek irigy?. Max megnézem azt nyomok egy like-ot.

  De nem fogom azt mondani, hogy ez egy felső réteg, a felső réteg az nem így játszik. Ezt még te is meg tudnád csinálni ha érdekelne, készítek neked hozzá útmutatót is. Hidd el egész pontosan megvan mindennek az, hogy mikor nyomd le a gombokat, olyan ez mint a suliban megtanulni egy verset.

  Csak nem látjátok át, mert ti nem így játszotok, valszeg.

  2. Soha nem érdekelt hányan néznek, soha nem érdekelt mások hányan néznek másokat. Én magamnak játszok, a twitch archiválásra van. Sőtt mondták pár napja is ismerősök, hogy kamer és mikrofon. De engem nem izgat ez.
  Ha bejön valaki elirogatok, ha nem, akkor megy zene vagy tv játék alatt, de ezt már mondtam sokszor.

  Szóval ezeket kizárhatod mint tényezők. :)