• UUUU
    #17
    Ott szakadt ám meg az adás, nem szimplán ott jelentkeztek be utoljára, hanem valami nagy zaj, robbanás stb után statikus zaj hallatszott.
    Tehát eleve ott kezdödött a katasztrófa. De persze a feltételezni csak neked szabad, másnak nem, értem. Úgyanolyan tipikus troll válasz, mint a gépelésből fakadó betű lemaradása utáni grammarnácizás. Persze mit is várhatnánk olyantól, aki szerint csak neki szabad feltételezni.

    Átesést meg hagyjuk jó, mert egyszerűen egy nonszensz, hogy pár méterrel a víz elött esik át pont úgy a gép. hogy mint egy műugró aki vízbe érkezik. Ez a gép max belebucskázott volna a vízbe, de tuti nem pont merőlegesen érkezik nulla speeddel.
    Aki ilyet akar beemagyarázni az egyszerűen egy kretén és sose volt tisztában a repülés törvényeivel. Mint az ilyen fütyiséggel, hogy anyag és szerkezet rugalmasság. Hát hogyne a kretének nem láttak még magasból, a vizbe zuhanó nagy tömegű testet. Már pedig csak maga a Boeing 777-200ER üres gépteste több mint 142 tonna + az üzemanyag és utasok és a rakodótömeg. Ez pedig 200tonna felett volt. Jelenleg nincs olyan géptest ami akár 150km/h-val vízbe függölegesen becsapódva ne szenvedne el olyan sérülést, hogy utána olyan kevés roncs maradna, hogy amiatt ne lehessen megtalálni. Szóval ne erölködj. Innentől pedig felesleges egy másodpercnyi idöt is rád pazarolni.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.08.12. 18:16:07