• UUUU
    #15
    Kevés lesz ám ide a poemizálás. A leggyengébb érvelési metódus, ráadásul a zöld emberkék maximum a te érveid, hiszen te magad írtad le.
    Átesésről, a zuhanó gép mióta veszít a sebeségéből ? Megszünik a tömegvonzás? Ráadásul utoljára nagy magaságon repült a gép, ott is jelentkezett be.Tehát már eleve kamu az egész történet az alacsony magasságról. De tudom neked a 10 600 méter is kis magasság.
    Kevés üzemanyagról amik az elöző érveid. Tisztában vagy te egyáltalán ennek a tipusnak a tömegével ? Mellesleg még közel 50 tonna rakodó tömeget is szállított. Ilyen magasságból zuhanó gép simán eléri a hangsebességet, lényegtelen, hogy 40 fokos szögben csapódik be vagy függőlegesen. Ráadásul arról se tudunk, hogy a hajtóművei leáltak e a függöleges zuhanás során, ami tovább gyorsíthatta. Ugyanúgy rengeteg roncs keletkezett volna. A szárnyai a belépő éleken akkora becsapodásnál azonnal szétszakadtak volna, de az orrész is úgy gyűrödött volna a géptest közepéig, mintha betonra zuhantak volna. Szóval ez a tanulmány egy nagy hülyeség.