A jófiúk között egy személy volt aki életképes volt és nem valami mentálisan sérült kretén. A gyerekeknél még úgy ahogy elmegy a szarjunk le mindent nem tetszik mentalitás de egy felelős fejesnek már kissé más az ismérve. A rossz fiúk meg szimpatikusak és életképesek voltak, még ha a céljuk kissé alantas is volt.
A szakik síkhülyék, a hősszerelmes tini minden csajtól zsebbe élvez, a kiskölyök mindent ismer a dínókról, de valójában semmit sem tud róluk, és még annyi esze sincs mint egy marék molylepkének...
Ami poénnak szánt rész volt azon a fejem fogtam, ami komolyra volt véve azon kuncogtam. Lehet velem van a gond, de a nézőtéren csak két három humoros jelenetnél kuncogtam a többiekkel.. mondjuk ők is jobbára kussban ültek. Pár meg inkább csak a felszisszenés volt jellemző az "ú ez mi sz*r poén már" jelentéssel...
A többi moziélményt adó esemény meg arra a következtetésre juttatott hogy újabb 8 évig nem megyek moziba... csámcsogás, zacskócsörgés, a beszéd halk, a mély zörgő és torz, az ecsethajó barmok meg ficeregnek, ugrálnak és pofáznak végig.... még jó hogy volt pár üres szék mellettem így át tudtam ülni, hogy ne két ecset lógjon a képbe hanem csak egy. El nem tudom képzelni hogy ezt a közeget az emberek élvezik...