• Skylake
    "Igen tudjuk, te már megvilágosodtál és lenéző mosollyal szemléled a birka embereket."

- nem csak olyan munkakörben dolgozom, ahol láthatom, hogy a különböző túltolt elképzelésekből hogyan lesz termék, és utána mennyire nem olyan lesz, mint ahogy az ilyen színes szagos rózsaszín-ködös meetingeken beállították.

"Ha valaki retteg mint egy konteós, mindenkinél okosabbnak képzeli magát mint egy konteós, bármilyen ellenvéleményre egyből fizetett bértollnokot kiált mint egy konteós, valamint mindenhol orwelli világot hallucinál, mint egy konteós, akkor mégis minek nevezzelek?" - erre csak azt mondanám, hogy akinek kalapács a feje az mindent szögnek néz. Jelen esetben ez vagy te! Nem tudom, sikerül-e visszapörgetni az eddig leírtakat: semmiféle hagymázas konteóbaromságot nem mondtam. Cáfolj meg!

"Arról meg ne is beszéljünk hogy szerinted a szenzorok fogyasztják az áramot az okostelefonokban, nem ám a többmagos processzorok és a rajtuk futtatott windowsnyi mennyiségű alkalmazás" - mi lenne, ha egy kicsit távolabb látnál az okostelefonoknál. Nem tudom, hogy feltűnt-e , hogy az IoT annál többről szól. Szerinted mit és miért ironizáltam az első hozzászólásomban? Olvass más vissza, jóember!

"Ennyi ésszel gondolom csak protekcióval tudsz informatikai területen dolgozni, már ha nem azt is hallucinálod." - olvasgass már egy kicsit, kezd mondjuk mindjárt itt: Kurzweil: A Szingularitás küszöbén. Majd folytasd ezzel: Broderick: The Spike: How Our Lives Are Being Transformed By Rapidly Advancing Technologies