• SaGa
    Végre sikerült egy stabilnak tűnő modkészletet összeraknom a Horizon alapra. És rá kellett jönnöm, hogy a Horizon valóban alaposan átalakítja mindazt, amit eddig Commonwealth világáról tudtam. Többször is nekifutottam a szokásos SPECIAL kezdő beállításaimmal és állandóan kinyírtak a Sanctuaryban tanyázó legyek. Már a legyek is! Szerencsétlen Codsworth-t is kiütötték vagy hatszor, mire egyet sikerült közös erővel kinyúvasztanunk, de még volt belőle öt másik.
    Aztán elolvastam az ajánlott kezdő beállítást és azzal nagyságrenddel könnyebb lett az indulás. Természetesen így sem kéjmámor. Nehéz, de már Concorde-ban járok (a harmadik játékbeli napon!), bár még mielőtt bemennék a múzeumba, azt hiszem előkészítek egy meglepi csomagot a deathclawnak a feljáró mellé. Bár lehet, hogy a banditák fognak hamarabb rágyalogolni. Meglátom.
    Úgy tűnik, a horizon-os kezdéshez erősen javasolt a melee harcos. Kevés a lőszer, kaját is kell szerezni, azaz sok patkányt meg bogarat kell lerendezni. Így most egy számomra eddig eléggé elképzelhetetlen figurát kell alakítanom, a lopakodó bunyóst, aki odaoson az áldozat mögé és VATS-ból fejbesomja egy szerelővassal… Ennél sokkal jobban fekszik a mesterlövész szerep, de az a puska, amit Concorde-ban zsákmányolni lehet, destroyed és a javításához még legalább három szintlépés kell. A lézermuskétában sosem bíztam annyira, mint egy jóféle golyós puskában, de azzal kell élni, amit talál az ember.

Kérdés: a víztoronytól (a benzinkút és Abernathyék farmja között) délre(?) emlékeim szerint van egy láda valahol a sziklák mellett/között. Úgy tűnik most minden egyes megtalálható cuccra nagy szükség lehet, így jó lenne kipakolni, de sehogy se találom. Ott kéne lennie, a Horizon kezdő tanácsok között is említi. Nem emlékszik rá valaki, pontosan merre van? Vagy van esetleg valami részletes térkép, amin szerepelnek az ilyen állandó zsákmányszerző pontok?
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2017.12.10. 09:00:00