krisztinv#7407
Na kis is derült 5 óra masszív játék. 0 alt-tab 0 kidobás. De ez a venticsere nem hiszem, hogy olyan egyszerű volna mivel garis tuti csak az Asus csinálná meg a cserét az meg idő ami Nekem nincs. :) Szakembert megkérdeztem azt mondta ebből semmilyen probléma nem származhat mondom amugy is alig indítja be a hűtést vagy te most arról beszélsz, hogy a hűtés ártana a kártyának. Bocs ha értetlenkedek. Egyrészt nagyon köszönöm, hogy segítesz. De biztos vagy benne, hogy olyan nagy gond hogy a 3 ventiből csak kettő megy? Mert akkor persze megcsináltatom, de mi annak a módja, hogy nem kell annyit várni? Nekem számítógép kb. testrészem. :) Ha behalna még aznap venném az újat jobbat. Most nem felvágni akarok csak az igazságot mondom de nem vagyok miller úgyhogy ha azt mondod kicseréltetem.
Amúgy ma hatalmas volt. Majdnem eret vágtam. :) Sagusi vasművek, mondom felnézek még a tetőre hátha van valami bónusz.... Volt is egy kevés de a legnagyobb bónusz egy a szomszéd hídról átrepített atom volt pont az arcomba. :) Másfél óra oda. Másrészt imádom Adát de van baja. Kiváncsi leszek lánctalppal hogy boldogul már nagyon várom 1 level de most emiatt nem maradok fent... De figyelmeztetésből írom mindenkinek, hogy ne vigye fel Adát a Sagusi vasművek tetejére.... Mellesleg adával rájöttem így kell gémelni. Maradj! Sok szituból kimented magad. Lopózkodásnál nem is kérdés. Mondjuk tus stealth fieldet próbálta már valaki, hogy mi a helyzet vele?