Malachit#6789
Én csak mászkálok vele, az hogy közben felnőtt a karakter mellékes kicsit. Tegnap este egy legendary DC, kutya, zombi sorozat után még nem mentettem. Megláttam egy glowing legendary rákot. Gondoltam meglövöm még azt is. Hát nem jött be, 1 lövés kellet volna bele de elfogyott az AP és 1 hitelt LVL 73-on 165-ös páncélban. Tehát simán vannak itt még olyanok, hogy vissza nyal a fagyi, de keményen, a magas szint ellenére is :D Időn és bosszúságon kívül sok minden nem ért, a drop elég kuka volt a korábbiakból.
Jelenleg az északi tengerparton mászkálok és azt fedezgetem fel.
Végül meg meguntam a modmentességet és feldobtam a True Stormot, 2/4k textúra javítás/optimalizálást, low weapont és a realostic road's-ot végül a modok melletti acsi lok feloldót. Sajnos valamiért ezek közül csak a storm működését tapasztaltam. A 2/4K grafban nem vagyok biztos, mivel mintha szebb lenne a játék, de a strand homokja még mindig az alap semmitmondó simaság. Az utak se változtak, maradtak az alap szürkék. A fegyvert meg nem tudom miért nem ereszti le :/ A felrakást magagerrel csináltam, majd manuálba is javítgattam leírás alapján, amikor úgy tűnt nem mennek. Nem tudom mi maradhatott ki :(