Malachit#6787
Nekem már fárasztó a survival. Néha azon gondolkodok, hogy survival szinthez mért nem adtak egy űber nehéz küldetés sor végén beszerezhető járművet. Az se érdekelne, ha zabálná a fuson core-t. Csak ne kéne keresztül sprintelgetnem a térképen hosszú percekig. Tegnap is a hajótól elküldött a kapitány a katonai bázisra az alkatrészért. Hát szép futás volt, minimum 10 - 15 perc sprintelgetés és kocogás feldobta a napom. Valami fura módon most meg egy bóklászó csapatba se botlottam, még egy szúnyog annyi se volt. Pedig a táv vízszintesen a térkép 3/4-ét felölelte.
Vagy majd szép meló lesz átpakolnom a zombi ideiglenesnek kinevezett bázisomtól a felszedett cuccokat vissza Hangmanbe a mainbe, de ahhoz sincs kedvem, hogy onnan meg állandóan ha megtelik a hátizsák és Ada-t is már dugig tömtem kacattal, visszajárjak Wichcraft környékére...
Újításként megpróbálom már mindig elszórnia fegyver/páncél halmokat Goodban, vagy Bunkerben, de sosincs elég KP náluk, ha meg ténbyleg akarok valami komolyabbat venni az horror ár :/
Még így 72-őn is belefutok azért érdekes ellenfelekbe, igaz 1 murlok queen 3 találat volt. Mindenki mondja mekkora ellenfél, hát találkoztam már durvábbal is nála (kőfejtőben a legendary zombik és haverjaik szerették a tesla-t. Csak úgy kékfenyben izzottak a falak :) A tegnapinak olyan 2500 - 3000 hp-ja lehetett a tengerparton (quen). (a 3 lövés: sneak crit, sima crit siama lövés és fekvés volt) Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.01.09. 10:28:13