• Darun
    Nem csak 4 társnak van küldije. Dogmeat-en kivül szinte mindenki ad valamilyen személyes küldit, aminek a megoldásával hozzájuthatsz egy egyedi perkhez. Vannak végtelenitett küldik, amik gyakorlatilag arra jók, hogy xp-t meg loot-ot farmolj. Ilyen egyrészt a minuteman "védd meg ezt/azt" küldijei, de pl a BoS: "pucold ki", "hozd el ezt a tárgyat", "zsarold meg ezt a farmot", "kisérd el ezt az irnokot" küldijei is ilyenek. És ha jól sejtem, a Railroad "öld meg ezt a synth ügynököt" és "keresd meg ezt a stash-t" szintén ugyan ez.
    Abból a szempontból tényleg nem kell frakciót választani, hogy azt mondod valakinek, hogy "oké, veletek vagyok", minden frakcióval lehetsz egészen addig, amig meg nem ölöd valamelyik vezetőit/összes tagját. Először én is a BoS ellen fordultam, aztán meg kellett válnom a RR-tól is. A Minutemen-ek közül Garvey meg azért hate-elt, mert megcsináltam a NW raideres küldijét, de sztem vicces lesz, hogy a végén az Intézetet választottam, aztán a felszin még is a raidereké lesz. Még ha ez nem is túl szerencsés, mivel a minuteman fort volt a fő bázisom.

harras: Már hogy ne lehetne vége a fő küldinek?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután meghalt Father, nekem nem adtak több küldit. Én lettem az Intézet új vezetője és ennyi. Persze, a játékot folytathatom tovább, de a DLC-k közül már csak a NW van hátra, mellékküldim nincs, a társak küldijeit, amiket lehetett már rég megcsináltam
    Ennek ellenére lehet hogy még bóklászni fogok egy kicsit és felfedezem az összes lokációt. AZ NW-vel egyetlen problémám van, ha jól értettem, az áramot csak akkor tudom vissza kapcsolni, ha végigcsinálom a raideres küldiket. A többi DLC meg... a Mechanist érdekes volt, de rövid, a Vault 88 nekem erőltetett volt, bár végigcsináltam azt is, semmi kedvem nem volt még egy saját Menedékkel is bajlódni. A NW-ben odáig jutottam, hogy felderitettem mindent, megcsináltam a mellékküldiket, 3 kivétellel meg van az összes panel, ami a pa-hoz kéne, a raidereket átvittem a CW-re, most meg kéne sarcolnom a településeket, de ezt még nem tettem meg, mert féltem hogy a MM teljesen ellenem fordul és mivel a Fort (Castle) a főhadiszállásom, érthetően ez kellemetlen fordulat lenne. Az acsik közül is elég sok hiányzik még, lehet azokra is rágyúrok, bár úgy láttam hogy elég sok a küldihez kapcsolódó, amit szintén nem tartok szerencsésnek.