Although#6763
Igen mert a szabad világ megteremtésében a Beth nagyon jó. És itt a sztorik is jók lettek.
Pont tegnap gondolkodtam rajta mert már én se játszok vele egy ideje, talán pozitívum van annyim benne mint az FNV-ben,
Egy szerepjáték akkor tökéletes még egy open world is, ha van jó karakter fejlesztés, jók küldetések, jó karakterek és ezek mixe. A skyrim szerintem a mai napig azért népszerű mert bár már nincs benne attrib rész maga a perk rendszer kukázható, skse se kell hozzá. Már rég az enyészeté lenne a játék, ha nem lett volna skyre, requiem, most egy ordinátor, stb. A moderek elképesztő módon megtolták az élettartalmát.
Egy jó szerepjátékban a karakterfejlesztés is élmény, az első kariid elmennek arra, hogy felfedez milyen lehetőségek vannak benne. Ez még ahogy mondod nem atomfizika szinten, de megvolt az FNV-be is ettől volt tökéletes játék. Ez a kis táblázat ami, ha az a feladat, csinálj rendszert ami normálon nem fog csalódás élményt okozni a leghülyébbek sem, akkort ez tökéletes. Viszont végzetes hiba ahogy látom ehhez nem lehet hozzá nyúlni. Innentől ezt a játékot szerintem a moderek sem tudják megmenteni. Mert egy idő után a leghülyébbeknek sem lesz benne élmény. Remélem tévedek és jön valaki aki kukázni tudja belőle ezt a szart mert akkor bizony ez egy nagyon jó játék lesz. De így egy jó játék, amibe a karakterfejlesztés minimális örömet sem. De ez talán sajnos igaz a W3-ra is.