• Darun
    A játék végére értem. Egészen pontosan, csináltam a küldiket és egyszer csak beadta a vége videót. Hááát...ööö... Kicsit csalódott vagyok. Azért a Vegas sem volt egy atomfizika, de ez... És ha belegondolok, hogy több hónapnyi kihagyás után most pár óra alatt a végére értem... Ráadásul nem igazán érzem azt, hogy a végeredménynek bármi hatása lenne a CW-re. Oké, ezt már a F3-ban is hiányoltam. Viszont az engem is meglepett, hogy már most több időm van benne mint a Vegasban két végigjátszással, pedig ott tartalmasabb DLC-k voltak és másodjára igyekeztem mindent kimaxolni. Jah, és hab a tortán, a játék fő küldetését lezárva léptem meg a 100. szintet. Összességében tetszett a játék és nem bánom hogy megvettem, jó vétel volt. De aligha hinném hogy még egyszer neki fogok állni. Ha még is...

Ezt a grafikus bugot én is kifogtam már. Fogalmam sincs mi okozza, de nekem is zavaró volt. Nem hinném hogy beállitási probléma lenne, és most már az sem lehetne kifogás hogy ATI kártyám van. Nekem visszatöltés/újrainditás megoldotta. Ráadásul a kb 600 óra alatt talán kétszer vagy háromszor fordult csak elő.