• Darun
    Az alapjátékban már én is kétszer odamark-oltam "valahová", mert nem vettem észre hogy unexplored és reflexből rá "igen"-eztem.
    A térkép pontos méreteit nem ismerem, majd megmondja valami szemfüles kolléga. Néha érdekes működnek a távolságok. Az alapjáték térképének sztem még mindig nem tartok a negyedénél sem, a DLC viszont ha jól láttam egy nagy és több kisebb szigetből áll. A nagyot elvileg az este átszeltem, és asszem bele is futottam egy Wreckerbe. Aha. Egy teljes 10-es tár .50-es lőszerből fejre? Kösz szépen! Remélem van legendary változata is, ahhoz majd épitek valami nukleáris artyllerit... vagy... izé... majdnem spoilereztem. Szóval egy bolygópusztitó lézert. Egyébként találkoztam egy irradiated radstaggal. Namost az alap játék common radstagját se könnyű megölni, mert elfut. És gyorsan. Ez viszont nem futott el! Sőt! Pofán rúgott és meghaltam. Azért az megnyugtató hogy a trapperek belehalnak egy .50-es fejlövésbe. Még a Legendary-t is asszem sikerült megölnöm négyből. (első után mutálódott, onnan meg három lövés volt)
    SPOILER!!!!
    Az öreg, aki rögtön a beszélgetés után beakadt a házfalba, az első új lehetséges társ. Neki van egy háza, ott lehet épitkezni. Namost a térkép irja hogy egy lakója van a háznak. Oké. Adát vittem magammal a szigetre. Oda megyek, elküldöm Adát, de csak ide. Az öreget felveszem helyette. Erre a térkép szerint már ketten laknak ott. Most akkor az öreg velem is jön, meg ott is lakik? WTF? Ha valaki a spoiler ellenére is elolvasta: vigyetek magatokkal kaját, mert az öregnél nincs, és igy nagyon ültetni sem lehet semmit. Ami ugye meg morálcsökkenést jelent. Egyébként szép nagy területet lehet beépiteni, kb akkora mint Sanctuary.
    SPOILER!!!