Lengyel2#2072
Ja értem, igen igen, az nagyon jó benne.
Egyébként visszatérve egy korábbi témára, hogy valakinek itt game-breaker volt, hogy már az elején power armort ad a játék. Nekem van egy elgondolásom, hogy miért csinálta ezt a Bethesda. Egyszer régen, amikor még a Fallout 3 javában játszott játék volt, volt alkalmam látni, hogy valaki elindítja a game-et level 1-ről, és ahogy kijött a vault 101-ből, elkezd rohanni árkon-bokron át egy adott irányba. Kérdeztem, hogy hova rohan? Azt mondta, power armorért, hogy van egy bug a játékban, amivel be lehet jutni arra a lezárt területre, ahonnan meg lehet szerezni. Meg is mutatta róla az oktató videót a YouTube-on. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy az F3-ban pontosan ezt csinálta sok játékos, hogy az elején elrohant a páncélért, és szerintem ezt a Bethesda is tudta. Szerintem ezért rakták bele most az elejébe: "úgyis megszereznéd csalással, árkon-bokron át, sztorin kívül? akkor itt van, nesze, eléd tesszük legálisan, sztorival... csak akkor felerősítjük a boss-okat is úgy, hogy ne legyen OP...".