Na végre volt 2 órám játszani tegnap.
Nos engem beszippantott. Elején szoptam a vsynccel, mivel az fps magas ezért vsync nélkül beragadtam a terminálba mint sokan :)
Aztán bohóckodtam Rivatuner -> fps limittel(60,72) de nem lett túl jó az eredmény(tearing) aztán végülis kib*sztam mindent és hagytam bekapcsolva a vsyncet viszont nem alap "3d setting from application" hanem "adaptive"n így valamivel "smoothabb" mintha sima on lenne így már bőven játszható.
fallout4 nél meg nem várom el, hogy cs:go szintű legyen az egérmozgás, most pont vállalható még.
Szóval a játék:
Hát nem indul túl vidáman az eleje és itt nem csak az atomrobbanásra gondolok..:)
A játékmechanika rendben van, a grafikát annyit szapulták sokan "régi motor, 2010es látvány stbstb", hogy kissé félve ültem le elé, de számomra több mint rendben van...Igaz nem bújok a textúrákba(és alapból ultrára van rakva) de a látványvilág, a világ részletessége meseszép és stílusos, skyrim szint(csak itt szinek is vannak :P).
A craftolásba elsőre beleszerettem ahogy a pipboyba is a kutyámról nem is beszélve.
Társasházas életemben mindig arra vágytam, hogy egyszer majd kertesházam lesz és ott egy farkaskutya aki mindig vár haza, hát most a játékban meglett a farkaskutyám :) (de nevezhetjük német juhásznak is mittudomén)
Még a játék elejefele belefutottam "abba" a bizonyos deathclawba(jól emlékszem a nevére?)
Ó mondom nekiugrok mint hülye gyerek a villanykörtének, cs:go / quakeworld múlt mi ez nekem...Igaz very hardon játszok , de a következő pillanatban a fejem levált a nyakamról
Na mondom ez nem egy vidám játék
Egy szó mint száz elsőre nagyon tetszik, gyűjtögetek mindent mint valami kleptomániás nehogy valami craftalapanyag kimaradjon :) Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.12. 06:09:07