• Bandicoot
    Szerintem a játék fejlődött az előző Bethesda játékokhoz képest amiben nagyon kellett: történet-küldetések-kommunikálás. Nekem kifejezetten tetszik hogy végre nem elolvasni kell a saját választ, hanem a válasz mòdját választjuk sokszor. És nem egy arcba kell közben szemből belebámulni...Mindazonáltal ezen a téren a W3-al összehasonlítva még mindig fényéves a távolság. A W3 leggyengébb mellékküldetése olyan mint a Fallout 4 legnagyobb sztoriküldetései (igaz még az elején vagyok, de rendszerint ugyan azt kell csinálni.
    De mindez abszolút nem érdekel, a Witcher 3 harmatos karakterfejlesztése és rpg elemei jòcskán eltőrpülnek emellett. Itt craftolok, cuccokat fejlesztek, bizniszelek, menedéket igazgatok, egyszerűen elveszek a lehetőségekben, a felfedezés pedig közben egy élmény, megint bitangul érezni a fallout világának hangulatát. Már felraktam survivalra a fokozatot, így az igazi, rendesen ki kell használni a fegyverarzenált, trükközni kell, és nem az a nehéz hogy 50 lövés kell az ellenfélbe, hanem hogy pillanatok alatt be tudnak darálni 2-3-an. A sebzés nem gond egy megturbòzott 308-as vadászpuskával itt is 1-3 fejlövés és fekszenek a raiderek.:)
    Visszatérve: én imádom a W3-at is és a Fallout 4-et is. Tökéletesen elvannak egymás mellett, van amiben ez jobb van amiben az. Ha mélyebb sztorit és küldetéseket akar valaki akkor W3... Ha mélyebb rpg-t nagyobb szabadsággal,ceaftolással akkor f4.

Más. Feltünt másnak is hogy a New Vegas féle "álcázást" sajnos kivették?? Az imént pròbáltam full raider cuccba bemenni egy raideres helyre és azonnal lőttek... Kár, a NV-ban beöltözve mondjuk légiòsnak iszonyatosat lehetett taktikáz i az "ellen vonalai mögött"...