• Kroki105
    #10972
    Nem aszontam hogy nem gáz, hanem hogy kisebb.
    Én a világítók mellett még a vizihulla püffedt ragyákokat is utálom, azok még jobban bírják a kiképzést, de a világítósok azok a top.
    Plusz fent van nálam a plutónium verzió mod (tuti volt már:), ezek olyan narancsos, barnás fényben töltik a mindennapjaikat, és erősebbek. Nem lecseréli a zöldet, hanem pluszba beteszi. Bár szerintem kicsit túltolta a népszerűségüket, mert amíg 1 zölddel összefutok, addig 8ilyennel is. De nem tűnik zavarónak, bár Far Harborban szinte csak ilyenek jöttek eddig, nem ződek. A minap ahogy játszottam, az atomkölkök egyik küldijének helyén 3db ilyan várt rám (plusz az udvartartásuk). Két companion volt velem, egyedül úgy kipurcantam volna mint a... pinty! Vagy ilyesmi
    Mondjuk ha ezek zöldek lettek volna, az már csúnyább. A zöldnek van az undorító healelő képessége. Még "kezdő koromban" volt egy csata, egy rakás sima dög, plusz egy zöld. Leöldöstem a simákat vértpisilva, akkor jelent meg a zöld, és 1 sec alatt talpra állította őket, én meg pislogtam, és elküldtem az anyukájába (jobb híjján).
    De ami tény, legyen zombi, mutáns, ghoul, démon, halállovag vagy a retkesbúbánat, az az .50 es lőszer igenis tépje le a pici buksiját, ebben nincs vita. ... a raiderekről már nem is beszélve.
    Ha már erről van szó, én az "életcsíkot" is eltüntetném, valami hihetetlen ostoba, zavaró, és illúzióromboló dolog. Mint valami agyatlan mortal kombat idiótaság. Biztosan meg lehetett volna oldani elegánsabban is...