• Kroki105
    #10967
    Igazatok van (valahol ), de azért én kötöm azt az ebet a karóhoz.
    Pont ez a játék az, ahol igenis éreznéd a szintlépéseid erejét, még akkor is, ha a dögök ugyanazon a szinten maradnának. Egy átlagos mmoban, vagy rpg ben, vagy mi a tökömben szintet lépsz, és növelheted pl az str-ed egyel, ha épp növelheted, hude jó...(ok, kicsit sarkítottam)
    De itt minden szint után kapsz egy perket, ami igen csak érezhető tápot tud adni. Tehát már ezekkel erősödsz és plusz erre jön rá a folyamatosan növő szintkülönbség, ami ha sokáig játszol túl nagy előnyt biztosít. Nem egyszer olvastam már, hogy írták a survi is csak hent lett magasabb szinten, vesztett sokat a "jajdeparahogynincsmentés" értékéből. Persze itt azért meg kell különböztetni a harci és a maradék perkeket. Ha arra pakolok pontot, hogy jobb kereskedő legyek, az nem biztos hogy segít a rádrohanó ghoulok ellen, míg a fegyversebzésnövelő, kritnövelő, vízalatt lélegző, kitartóbb sprintelő, lopakodás növelő, vats, stb...(amikből azért van számos) az meg tudja nyújtani az életed hosszát.
    Szóval a kettőt így kicsit túlzásnak érzem, ami még így se katasztrófális, mert bőven a jó környékén van, játszható, élvezhető, de.. De ezért örülünk a moddereknek!
    Tényleg nem a kötözködés a cél, csak érdekel: normál esetben ugye haladsz a növekvő szörnyekkel (a küldik miatt is). S ugye nagyszázalékban azokat henteled.
    Mikor hiányoznak a kisszintű szörnyetegek? Á, baszd meg, ez nekem már túl stresszes, visszamék lelőni pár lvl 1 es szarvast lazításként?
    Én az MMo-knál se nagyon szerettem ezt. Ugye ott megy az xpbuzulás ezerrel. Öltem a barna(narancs)nevű mobot, nem volt egyszerű, mert kicsit nagyobb volt nálam, de megdöglött, rakás xp, juhééé, meg kemény voltam, legyőztem a barnát.... Aztán lup, és sárga lett, aztán meg zöld , azokat már nem volt olyan "élvezet" leöldösni, mert töredékét adták. Szerencsére már elmúltak ezek a barnamobos idők