Kroki105#10964
Hú, már nem nagyon emlékszek az M&M re. De ott azért nem olyan idétlen ez a lvl 1 es kezdő hely dolog, mint itt.
Az elején goblinok, aztán növekszik jönnek a csontik, orkok, aztán még a nagák, a végén meg a titánok. (Erre tisztán emlékszek, volt valami repülő varázslat, és repkedve lövöldöztem a titánokat az xp meg a loot miatt. ) Most persze hasracsaptam, de valahogy így volt a sorrend. Ez a növekedés még logikus is. (fasza lenne az a játék minimum egy skyrim grafikával)
A f4 ben is vannak nagyobb szörnyek délebbre, ez igaz. De az elején a ghoul mért csuklik össze egy visszakezes maflástól, míg a déli, vagy FH-s miért bír ki 3-4 tárat kacagva... hörögve? Ugyanígy a raider, vagy a mirelurk, de ahogy a mutik jönnek azok is erősödnek. (ezek alkotják a pálya nagyszázalékát) Ha elvonatkoztatunk a játékfelépítéstől, teljesen érthetetlenül van így. Ahogy írtam, a múzeumosok azok piti rablók, most kezdték a szakmát, (tegnap még postások, meg pénztárosok voltak), egy konzervnyitóval el lehet őket intézni, míg a Nukás rablókat meg 3 évig képezték(sőt, tenyésztették) rablónak, azért olyan kemények. Ez állati hülyeség...