• Kroki105
    #10962
    Nem, a 170 meg a 220 a ti defjeitek. (láttam a képen, meg írtad) Az enyém 48as. A lvl szintem az 98, nemsoká jubilálok . Mondjuk ebből jópár szint az építésből jött be, az is igaz.

    F3 ban még nem jártam maxon, de már szuperkiller akármi voltam Lincoln flintájával, mikor egyszer újratelepítésnél nem mentettem az addigi save-eket. Megkerült az ideggörcs vagy háromszor mikor észrevettem.... A láthatatlan páncél megvolt, az agy vs ghoul dlc megvolt, az enclave kicsinálva, de azért még volt vagy két dlc amit folytattam volna, és a térképet se fedeztem még fel teljesen. Mondjuk már nagyon régen is játszottam vele egyszer, egész soká elhaladtam akkor is, de aztán abbamaradt. Amúgy én se érzek késztetést újrakezdeni, de azért tetszett. A kinézet volt iszonyú a 4. után, azt nagyon szokni kellett. Viszont a színek adta hangulat nagyon odarakta magát. Plusz hozzá Betonpuszta alapzaja, nagyon ütősre sikeredett így együtt. Ami még tetszett nagyon, azok a ghoulok voltak, itt a 4.ben mindnek ugyanaz az egyenpofája van. De ott x- féleképp rohadt a fejük.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az nem jött be még, hogy nagy nehezen megtaláltam a fatert, az meg utána nagyon szépen megönfeláldozta magát értem, meg asszem Li doktornőért. De baszki, ha odaenged és nem zárja magukra azt az izét, felkoncolom, kicsinálom, és szobadíszt készítek abból a 2 vagy 3 enklávés pöcsből, és boldogan élünk míg el nem zárom a játékot... Nem csak a fősztorit csinálgattam, szal elég erős lettem már addigra


    Félreértés ne essék, nekem is tetszik hogy nincs lvl limit. Azt tartom hibának, ezt már írtam máskor is, hogy a szörnyek szintje nem növekszik velünk. A kapott perkekkel így is fejlődünk, nincs szükség a szintkülönbségre. MMO ban ok, hogy marad a lvl 1es zóna, mert ott mindig jönnek új játékosok, de itt mi a francnak?
    Ugy ott vannak a múzeum raiderek az elején, meg a különleges kommandó kiképzést kapott raiderek nukában.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.05.15. 01:56:17