• Kroki105
    #10960
    172nél már sétálgathatsz fütyörészve, 220 nál meg rikoltozhatod az erdőben, hogy én vagyok a király gyökerek! (szerintem sok függ a játékos szintjétől is.)
    Asszem az Armorsmith extended nevű mod engedélyezi ezt a ballistic weaves cuccot már elejétől. Igaz a nagyszintű verziókhoz kell perk, talán kovács. Hasznos tud lenni pl ha felrakod hogy ne égjél meg túlságosan a tűztől, vagy épp a rovarok mérge ne döntsön le lábról azonnal.
    Ilyen terminátorszettet is össze lehet vele csalni, de ugye annak már nem sok értelme.
    Utána néztem, a survivoron nagyobbat lehet lőni, mint veryhardon. A vh szorzó 0.5 a survi 0.75, nem beszélve az adrenalin löketről, ami növeli a lövést. A bekapott sebzés viszont a survinál duplája, oda azért nem árt a def. Én ugye vh-n játszok, a 48as páncél egy kicsit nehezít, próbálom surviasítani, de nem vagyok hajlandó eszegélni, meg alukálni. De ha reálisan nézzük, lvl 100on már olyan mindegy hogy survi, vh, vagy akármi, ott már hentelés van, ha páncélba vagy, ha nem.
    Belegondolva, sokkal ésszerűbbnek tűnik a Fallout3 lvl szint korlátja, ott minden skillre figyelni kellett az elejétől (és nem lettél szintfölénybe a szörnyekkel szemben), ellenben a 4ben ott van az észnélküli levelupok élményének gyönyöre. F3as rendszerrel már 3-4 hónapja (talán több, nem tom) nem léptem volna szintet, borzasztó lenne...