• coolpet
    #10951
    Hát nekem nem túl nagy az endum a sneak lopakodós lövész miatt, de inkább csak idegesítő mint problémás a sugárzás/köd Far Harbour-ban.
    Jelenleg 57-es vagyok, és van vagy 3-4 elosztatlan skillpontom.

    A beteg kari az André Far Harbourban a dokinál. 8-as int vagy Medic 2 kell hozzá. Nem húzza sokáig, nem is lett meg :)

    DiMA memóriabankjának felfedezése közben úgy éreztem magam, mintha a Portal/Minecraft közös gyerekével tolnám. Az utolsó memóriabank idegesítő volt, vagy másfél órát szívtam vele, de nem néztem tutorialt :). Az elején meg azt sem tudtam mit kell csinálni.

    Most megyek a lokációkra.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Számomra eddig annyi derült ki, hogy egy szökött Synth, aki ki akarta irtani Far Harbourban az embereket, de meggondolta magát, és az emlékeit offlineba tette, hogy ne tehesse meg amire készült,de ott van tarcsiban, ha mégis szükség lenne rá. Viszont így nem tudta hogy miért vannak lukak az emlékezetében, és vissza akarja nyerni őket.

    Egyébként meg a radembereket favorizálja, mert ugye ők segítettek neki, ők elfogadták a másságát, és hát ha Atom vs Far Harrbour, akkor már inkább melléjük állna.


    Na ez így nekem nem szimpi, pont fordítva képzelem el a dolgot, és a radman-ok megkapják tőlem amire vágynak :) vagy vagy 20 Mini nuke-om :D

    Cáfoljon meg valaki ha rosszul látom. Tudom minden nézőpont kérdése.