Irasidus#51
Elég régóta beszélgetek itt, és megismertem az emberek tudását és a határaikat is. Valóban nem egyenlő a gyorsvasút a csővasúttal, de ugye én ilyet nem is állítottam. Igen, elismerem, hogy a költségeket növelik, de ez már nem mérnöki kérdés hanem gazdasági. Akkor viszont, nem tudom minek kellene mérnöki érvet felhoznom, ha szerinted is megvalósítható, csak drága? Akkor nem gazdasági érveket kellene hoznom? Amit meg is tettem, de erre még nem érkezett _vélemény_!
Akkor gazdaság. Az innovációnak az a lényege, hogy olyanba fektetünk be ami még nem valósult meg. Ez a gazdaságok fő-fő hajtó motorja így a XXI. században. Ha csak annyiba belegondolsz, hogy ilyen hozzálással még a tüzet sem fedeztük volna fel... Fontos a fejlesztés az úrtörő dolgok létrehozása. Ha valakinek van erre esze, pénze, tehetsége akkor miért ne? Azért mert te nem tudod elképzelni hogyan? Na erre mondom, hogy ez fals érv.
Én elsősorban nem érveket akarok ütköztetni ezen a fórumon, hanem ismeretet terjeszteni, és félreértéseket kijavítani. Jelen esetben az a közélésem célja, hogy az érvek hiábassak. Pontosan azért mert nincs alátámasztva, "matematikailag" vagyis inkább mérnökileg és gazdaságilag a lehetetlensége. Lehet így is, csak éppen akkor az egész nem több mint egy _megalapozatlan_ vélemény. Ennyi a mondandóm lényege. Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.06.10. 23:05:23