• Nikknev
    "akiknek nem tetszik vagy túl fiatalok vagy csak magyaros szokásból fikáznak"

Aha,és neked a gitáro tetszik a legjobban.
    Hát elmondanám akkor én mint régi 30 fölött járó Mad Max rajongó miként is látom én.
    A film egy baromi látványos jó akciófilm, aminél kifejezetten tetszik hogy nem cgi az egész. DE! A régi mad max filmeknek komor hangulata volt, nem volt szanaszét poénkodva,nem voltak bennük ilyen rettenetesen elvont komikus figurák, és eleve érezni lehetett azt hogy milyen brutális ez a világ. Aztán jött a Mad Max 3 ami tele lett nyomva szürreális figurákkal, vicceskedő jelenetekkel, és lejjebb is vitték a korhatár besorolását. Rendesen szégyen az első két részre nézve. És most itt az "újragondolt" Mad Max (folytatásról sehogy sem lehet beszélni), ismételten alacsonyabb korhatár besorolással,ismételten szürreális és számtalanszor nevetséges karakterekkel. A film elején már pislogtam hogy a szereplők fanatikusan v8-aznak felkiáltva... Aztán ezek az erőltetett "LÁSSATOK" jelenetek.... És megjött a gitáros akin szabályosan felröhögött mindenki a moziban és állandóan ott volt. Egy vicc lett az egész üldözés amikor csak feltünt. Aki szerint ez a film hozza vagy csak megközelíti a Mad Max 2 hangulatát és komorságát,illetve annak a filmnek a kultuszát annak elég komoly gondjai vannak vagy csak baromi rég látta a 2. részt. Ott hiteles volt a megromlott világ, a küzdelem a benzinért, a kietlen pusztaság, a túlélni próbáló emberek. Nem volt az üldözések közepette külön kocsi ami a zenebonát szolgáltatja, és nem fanatikus pojácák hadából állt a negatív szereplők színe java. Humungus olyan volt amilyennek egy vezérnek lenni kell. Itt mi van? Adott egy ostobán túlképzelt világ ahol a benzint maximum szóba hozzák hogy fogy, üldözés közben egy bohócnak zenét kell szolgáltatni, a film negatív szereplőinek java inkább komikus mintsem veszélyes pszichopata, és a bandák vezetői közül TALÁN csak Imortan Joe az aki megközelíti Humungus-t, a többi egy röhej....

Az csak a hab a tortán hogy Max totális háttérszereplő benne, és ha a filmnek nem "Mad Max" lenne a címe és nem lett volna az elején a V8-as elfogó akkor senki meg nem mondja hogy ez egy madmax film.... A Mad Max kultuszhoz inkább oda se raknák,maximum annyit mondanának rá hogy hasonló.

Egyébként a film tetszett,de mint Mad Max film, teljesen mást vártam, és baromi erősen hype szag van a film körül. Ha nem Mad Max lenne a címe akkor jóval lentebb lenne pontozva....