Az ótvar duma amit előadsz, elég volt a nevedre keresni, neten, meg a Hitleres hozzászólásaidat látni, hogy mindenki szelsőjobbos és náci stb.
Javaslom mindenkinek tekintse meg a munkáságát a gyereknek, elég ha beirjátok, a nevét a google keresőjébe és mellé a zsidó vagy a témához kapcsolodó neveket. Őt nem érdekli a táma, de mindenhol gyűlölködik és nácizik. Aztán ha valaki leirja, hogy egyenlőséget akar és elege van abból, ami a világban zajlik és kikéri magának, hogy lenácizzák, sőt elitéli ami történt az emberiség ellen a II. VH-ban, előadja ezt a kamu dumát, hogy az ilyen egyenlő a zsidókkal. Utána meg előadja, hogy beteg lelkivilág a gyűlölködés, miközben leirja hogy gyülölm mindenkit a zsidókat és a másik oldalt egyaránt.
Hát én komolyan mondom szánlak téged.
Az utolsó mondatodra pedig, tanuld meg értelmezni a mondatokat.
Aki különbséget tesz az te magad vagy, én egyenlőséget kértem és le is irtam, de számodra nem jelentenek semmit más szavai, csak a te szánalmas mantrád
"Mert ilyen erővel, napi téma lehetne, hogyan szüntették meg a kurdok országát,hogyan ölték meg az egyesült államokban az indiánokat és tartották szörnyű körülmények között szintén haláltáborokban, mert a rezervátumokban, akkoriban bizony a halál aratott a fehéreknek köszönhetően. Az összes afroamerikai család ugyanigy az őseire hivatkozva bíroságokon keresztűl zsarolhatná az államokat milliárdnyi kárpótlásért, ahogy a zsidók teszik más országok kormányaival. És folytathatnám napestig, akár a palesztinoktól egészen a cigány holokausztig. De érdekes módon, ami nem a világhatalmat uralókhoz kapcsolódik, az nem fontos..."