Ilyet nem mondott. Tényleg nem akarom védeni én sem őket, de abban igaza van, hogy ez a terrorista dolog nézőpont kérdése. És most ne Jihad Johnnyra gondolj, aki mit tudom én hány fejet vágott le a kamera előtt, hanem mondjuk egy afgánra, aki ma is békésen terelgetné a kecskéit, ha nem arra megy haza, hogy az amcsik, ruszkik, franciák, etc. egyik bombája véletlenül kinyírta az egész családját. Nagyon, nagyon sok ilyen ember van, akik ilyen okokból csatlakoznak, "dőlnek be" aztán a Jihad J.-ékhoz hasonló disznóknak. Kérdezd meg az anyát, akinek az amcsik lelőtték a gyerekét, hogy ki a terrorista - és most nem kell a duma, hogy de biztos nem véletlenül. Vagy akik gyerekeit, apját, anyját egy orosz bomba ölt meg egy kórházban. A fél világ a szülőföldjükre jár háborúzni, ráadásul abba gondolj bele, hogy azok az országok ahol ez van több száz évig mindig valami NY-i hatalom gyarmata voltak. Elítélem, és megvetem a terroristákat, de hogy nem lehetne őket megérteni, az totál szűk látókörre vall. Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.18. 00:40:48