• takysoft
    kedves halgatyó:
    nem ítélkezem azok felett, akik ellenzik a bőr alá ültetett chipeket. új dolog, és az új dolgokat a legtöbben utálják. főleg mivel nem értenek hozzá. nem is lesz kötelező. a kérdésem egyszerűen arra utalt, hogy akit érdekelne a dolog, annak lesz-e lehetősége rá? Gondolom RFID technológiát használ ez is. Azt pedig biztonságosan be lehet ültetni. (állatokban, katonákban évtizedek óta van)
    Én kimondottan tudnám díjazni, ha részegen sem tudnám ottfelejteni sehol a személyim/bérletem/pénztárcám/lakáskulcsom (gondolom lehet olyan zárat venni, ami működne vele... milyne király lenne már) Folyton otthon felejtem ezeket a szarokat :D
    Szóval a cikk egy KÁRTYÁRÓL beszél. csak technológiailag lehet ez chip is. És engem érdekelne. NEM lesz kötelező. Szerintem a te életedben még nem, bár ki tudja mi lesz pár évtized múlva. Az RFID mindig működni fog kártyával is. Még ha kevésbé biztonságos is.

kedves Fbn Lx:
    senki nem akar bechipelni. én akarom magam :D

kedves kvp:
    Nagyjából jól látod a dolgokat, csak egyvalamire térnék ki. A biometrikus adataid pillanatnyilag nem tudom köteles vagy-e szolgáltatni. Egyik barátomnak belőttem a gépén az ujjlenyomatolvasót, és tök tetszett neki. Aztán 2 nap múlva meg relizálódott benne, hogy most a Microsoft rendelkezik ezzel, és ez nem biztos h jó.