12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • lammaer
    #11965
    1. Barlangokban mindig jóval magasabb szintű állatok vannak, tömegesen, és ezeket be se lehet fogni. Ezt azért csinálták - gondolom - hogy a barlangok komolyabb kihívást jelentsenek. A barlangok midgame/endgame challenge, szóval ne lepődj meg hogy nehezek.

    2. Ahogy caliph írja, Tusóra hajts, de előtte szerezd meg a könnyebben elérhető basilót. Tusóval nagyon lehet aprítani a nagy területre ható csápjjaival barlangokban, de ki kell tapasztalni az irányítását, mert nem triviális (megfordul amikor támadsz vele). SAjnos a Basiloval az a probléma, hogy a harapási területe elég kicsi, barlangban sztem könnyen elbukod.

    3. Abban igazad van hogy a magasabb szintű állatok könnyitenek némileg a játékon, még úgy is hogy nyilvánvalóan ilyenkor a vadak is nagyobb szintűek. De hidd el, a gyári 150-es max vad szint elég optimális, jó az ha nem szopatod agyon magad a játékban a kisebb szintűekkel, mert igy is elég farmolós a játék. hát még úgy hogy többet kell fordulnod. FŐLEG ha egyedül játszol, mert pl ketten sokkal könnyebb a farmolás (egyik ül az ankylón, másik ül egy argentavisen vagy quetzen, felkapja az ankilót ész szépen körberepül vele, az meg csak ütögeti).
    Az elején érdekes a farmolás, aztán rájössz hogy optimalizálni kell különben az életkedved is elmegy és nem haladsz.

    Én buzditanálak arra hogymiután nagyjából kiismerted a játék alapjait, menj online PVE szerverekre és állj össze emberekkel. Az arkbannagyon sokat számít a jó társaság, és néha muszáj is (lásd barlangok, vagy később a bossolás), mert egyedül sokat szivhatsz pl a bugok miatt is (pl nem dob be a bosshoz a játék, azt buksz mindent, barlangban mondjuk vmiért meghals, mire visszamész sanszosan minden állatod is kipurcan, marhára demoralizáló, mig ha van 1 vagy több társad, sokkal szórakoztatóbb és még igy is kihívás)


    Állat befogásnál arra figyelj, hogy a szintek lényegében statpontok amik véletlenszerűen oszlanak el a statok közt. Tehát az hogy valami 150es szintű befogáskor, nem garantálja hogy jó is, mert ha a 150 szintből mondjuk 70et kap oxigénre, 50et meg kajára, akkor az egy kalap szamóca.

    Plusz arra is figyelj, hogy minél gyorsabban szelidül az állatod, annál több bónusz pontot kap az alap szintjei mellé. Szóval célszerű kialtatás után a lehető legjobb kajával befogni. És nagyon fontos, ha kábulás után az állatot megüti valami (te vagy vmi vad), gyorsan elveszti ezeket a bónusz szinteket.

    Mutációval ne foglalkozz, az már tényle a legvége a történetnek, borzasztóan időrabló....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.08.05. 20:52:42