12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Caliph
    #11961
    érdemes tame ketrecet építeni. körbe fal,egy helyen kapu másik helyen sima ajtó. falhoz rakhatsz ablakos falat,ott be tudsz lőni,vagy ha veszélyes a környék akkor építessz egy tornyot,létrát,platformot,és onnan fentről nyugodtam kábíthatod a dögöt.Legalább kőfal legyen,szalmát és fát gyorsan szétkapják,követ már csak a legnagyobbak tudják sebezni
    becsalod a kapun a ketrecbe,te szembe kifutsz az ajtón,már csapdában is van a dög. aztán ablakon át vagy az előbb említett toronyból elábÍtod. akár tutajra és építhetsz ilyet,3 magas fal körbe,egyik oldalon rámpa becsalod leestek a ketrecbe te kifutsz az ajtón és lehet is a tutajon szeliditeni,aztán viheted is ahova akarod.
    csak vigyázz a nagy bálnákra a vizben(kikapcsolható valahogy) azok semmire nem mozdulnak rá csak a tutajra.
    illetve ha island pályán tolod,van két nagyobb sziget,egyiken csak ragadozók vannak a másikon csak növényevők,van fa,metal kő,lehet bázist építeni. ne építs pl metal meg kősziklák közelébbe mert blokkolja az újratermelődést. nyugis hely,viszont ha bárhova menni akarsz akkor repülni vagy hajózni kell,annyit még dínó hátán sem tudsz úszni.

    a játéknak van célja,vannak barlangok ahol ereklyéket kell öszegyűjteni,na ez kb egyedül a nehézségi szint állítása nélkül nem fog menni...ha megvannak az ereklyék van főboss islandon,oda már lehet vinni nagy dínókat,ha erős rexeid vannak meg yuti(üvöltésssel boostol) meg malac(gyógyít),akkor solozható simán.

    az argy a kisebb dinókat elbirja,pl raptor stb,igy felkapva és bedobva a szeliditő ketrecbe még könnyebb a dolgod. ha argit akarsz tamelni akkor kell a ketrecnek tető is különben kirepül,palló vagy lyukas tető simán megteszi,be tudsz lőni,nem tud kirepülni


    14:30tól pl egy példa tutaj ketrecre


    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.26. 21:56:48