12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • PiszkosFred
    #11941
    #11940
    > hogy nincs karakter generáló igazából 1+1 karakter van és az összes testrészhez hozzá van rendelve egy csuszka(nincs más arc stb. )

    Nem volt annyi idod, hogy a sztorit megismerd, igy nem akarom leloni a poent, hatha egyszer bepotolod, de a lenyeg az, hogy nem veletlen a dolog :)

    > meg mikor megnyitok vmilyen munkapadot és előhoz nekem egy mappastruktúrát mintha irodában dolgoznál

    Ez kikapcsolhato, de mivel annyi recept es ingyombingyom van, igy atlathatobbnak gondoltak. De, ha omlesztve akarod, akkor arra is van lehetoseg/opcio.

    > egy spiro ragadozó meg a piranha-k kicsit fájtak, a házam árán plusz egy tüske segítségével sikerült megölni a spirot,

    Spino lesz az a kep alapjan es ha azt lenyomtad csak a karaktereddel, akkor az egy nagyon dicseretes dolog, tenyleg le a kalappal. Hosszu harc lehetett, szivos dog :) Leginkabb dino hatan ulve szokas nekimenni, mert egyike azon eros ellenfeleknek, akiket jobb nem fel vallrol venni, se a jatek elejen, se a kozepen.

    > pajzsot meg nem értettem, beraktam felszerelésnek azt hittem esetleg bonus armort ad, de nem

    Be kell rakni offhandbe es egerrel tudod hasznalni, blokkolsz vele, igaz nem sokaig, mert minden sikeres blokk utan fogy a durability es a kezdeti fapajzs alig bir ki par utest. De, kezdetben eppen lehet, hogy ezen mulik az, hogy tuleled vagy sem :) (ha jol emlekszem akkor a poison kopeseket is blokkolja)

    Es akkor itt jeleznem, hogy szerintem teljesen kihagytad a harci "lovaglos" dinok szeliditeset, mert ahogy irtad a kis dinoddal (szerintem egy "dilo" lehetett) mentel csak. Erdemes az elejen befogni par dodot, azok tojasaibol csinalni olyan spec kajat, amivel befogsz egy Pterat es mindjart tudsz repulni, ami rengeteget tud segiteni a kesobbi kalandjaidon. Erdemes osszeszedni eleinte egy Triket, majd esetleg minden mas szelidebb dinot, mer fejlesztve azert tudnak ok is harcolni, majd amikor mar van felszereles, pteraval keresni egy rexet, epiteni neki egy csapdahazat, majd azt tamelni. Onnan te vagy a kiraly a zonaban, bar a Rex is meg tud halni, de leszamitva par magasabb szintu alfat, nem sok ellenfele lesz.

    Jatszottunk mar egyutt es nagyjabol szerintem mindketten kiprobaltunk mar minden survival crafting jatekot, igy tenyleg oszinten javaslom, hogy adj neki egy kis eselyt meg, mert az igazi kalandok es ezzel a jatek sava borsa meg hatravan.