12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Vertigo18
    #11923
    Köszönöm, a Chibikkel kapcsolatban annyi, hogy abbahagytam, számításaim szerint 5000 tojás felett van már a töréseim száma, egyetlen lila feletti sem jött.Elég volt, ennyit nem ér számomra. Igen, néztem, hogy +5 szintet tudnak adni, bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogyan lehet mondjuk Alpha Raptort ölni dino segítség nélkül. Jelen pillanatban Scorched Earthon játszom, ott meg még csak Alpha Wyvernnel találkoztam -no azt meg nagy ívben elkerülöm.
    Mellékesen, semmiféle kívánságom nincsen Chibikkel kapcsolatban, nem néztem ki magamnak egyet sem (bár egy zombi wyvern igazán impozáns lenne), csak szerintem elvárható, hogy ilyen tojás törés mennyiségnél legalább egyetlen, lilánál ritkább essen...

    Single playerben vagyok, számomra szerverek nem nagyon játszanak. Miben jó az, hogy Mindwipe tonicot használok? Van egy arany kard recim, akkor az most sebez így kb. 180-at. Ha megiszom a tonikot és minden pontot a Gyártási képességre osztok utána, akkor jobb lesz az újonnan elkészített arany kard ugyanabból a receptből?

    Ami még feltűnt az új tudás birtokában, hogy ha egy nagyobb szintű dinot tamelek, megkapja a plusz szinteket a tamelésért, aztán utána ugyanúgy lép szintet, mint egy kisebb szintű dínó. Ez nekem furcsa volt. Egy 50. szintű Argynak kell mondjuk 50k TP az 51. szint eléréséhez (hasamra ütöttem). Tameltem egy Rexet, a tamelés végére lett 101-es szintű. Hazafelé terelgetve pár dögöt megettünk, erre otthon vettem észre, hogy lépett 8 (!!!) szintet abban a 10 perc hazasétában és a következő szinthez alig 3000 Tp kellett neki. Ezt mondjuk nem értettem. Örültem neki, de nem tartom igazságosnak. Gyorsan le is csaptam egy új Argyra, most már 151-es a hátasom és még mindig gyorsabban fejlődik (lényegesen gyorsabban), mint az "otthagyott" 76-os, eredetileg 3. szinttől nevelt Argym.

    Azt a részét nem értem a hsz-ednek, hogy "fém balta, aminek 100% a sebzése, blueprintet csinálnak belőle"... Wot??? Van egy arany kardom, akkor abból tudok blueprintet készíteni? Hol? Hogyan?
    Utoljára szerkesztette: Vertigo18, 2021.04.13. 11:49:41