12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #11191
    A pályákat darabokból rakják össze. Helyére igazitják a hegyeket stb. Előfordulhatnak helyek ahol rések maradnak. A videóban a fickó viszont admin modban van. Ha nem abban lenne meghalt volna már a zuhanáskor, vagy egyfolytában zuhanna megállás nélkül. Minimum megfulladna.
    Az adminkodásról sokan nem tudnak egy apróságot. Helyi játék modba belépve eleve adminok vagyunk. Csak az mellékes hogy használjuk-e vagy nem a parancsokat. Hiszen helyi játékmodban ugye nem kell admin jelszót megadni.
    Amikor találok egy új pályát és megszeretném nézni, én azt szoktam csinálni, letöltöm aztán beirom konzolba cheat gcm. Ezzel creativ modba lépek. gyakran megesik, hiába lépek ki a játékbol teljesen, a következö belépéskor még rajtam van a gcm mod. Igy a levegöben sétálva körbe szoktam járni minden hegyet, viz alatti részeket, titkos barlangokat keresve, cave bejáratokat keresve. Megesik hogy vagy nincs vagy nem találok. Na ekkor bevetem a cheat ghost modot kombinálva a levegöben járással. Igy szabadon mehetek mindenen keresztül. Benézek a hegyek belsejébe van e ott valami rejtett járat stb. Ha nem jó helyen kapcsolom ki a ghost modot, én is zuhanok a végtelenségig. És hát van hogy az admin mod is bugos. Hiába lépek ki a ghost modbol, a pálya egyes részein ki esek a pályárol. Nem a textura miatt hanem mert megkutyultam a rendszert a ghost moddal. Ilyenkor van hogy 2x - 3x is újra kell inditanom a játékot hogy helyre álljon minden. Feltételezem ps4-en mégrosszabb a helyzet. Persze ettől függetlenül lehetnek hibás helyek de azért kezeld fenntartással az ilyen videókat.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.13. 09:20:43