• bdzsana
    #19
    Hogyne tűnne fel. De ha már kések és van két eléggé előrehaladott társam, akkor valami pluszt nyújtanom kellene, hogy be tudjak törni nem?
    Erre jönnek egy gyakorlatilag félkész OS-el, amire még fejleszteni is sokkal körülményesebb mint a két társára. Hidd el, hogy én nagyon lelkes voltam, amikor megkaptam a WP-t, el is kezdtem rá portolni a dolgaimat, de a lelkesedés sajnos nagyon hamar alábbhagyott a fejlesztésben is és a használatban is.
    Jó hír, hogy a Win10 lefogja cserélni ezeket az idióta brontoszaurusz listákat és kategorizálni fogja a dolgokat, a Store-ját ésszerűsíti, és végre könnyebbé teszi az appkeresést. Normális kinézetet kap és értelmes kategóriákat. Végre az univerzális build tényleg univerzális lesz, és nem +2 platformot fog jelenteni a meglévő 3 mellé mint a win8/8.1-ban volt, ezzel a fejlesztés is könnyebb. Megkönnyíti az appok portolását. Értelmes monetizációt kínál az appokhoz. Fejleszti az MS Ads SDK-t, illetve bővíti a fizetési lehetőségeket.
    Ez utóbbi három azt fogja eredményezni, hogy most már talán az appok nagyobb százaléka fog eljutni ide is.

    Nem azt akarom mondani, hogy ezzel már mindent fog ütni, mert ezek az alapok, amit a W10el csinál. De végre megcsinálja azokat amik a két riválisában már régen működnek és legalább valódi versenytárssá válhat.