• kvp
    #12
    "Az OSX különböző verziói azért valamivel többek service packnál. Pl. két verzióváltás között a OSX egyszer csak támogatta az Intel procikat, aztán 64 bites lett,"

    Azt ugy tudod, hogy a win3.1-eshez volt win32-es service pack? Csak felraktad es hirtelen az eddig nt-t igenylo 32 bites programok is mentek rajta (tobbe-kevesbe). Ebbol lett hivatalos release kent par evvel kesobb a win95. Meg az api lyukakat is pont ott hagytak ahol a service pack-es verzioban voltak.

    Az Apple es a Microsoft is uj os-kent adja el a service pack-eket, de kozben az alap technologia marad. Nem veletlen, hogy ujabban mar nem kernek penzt az upgrade-ert egyik cegnel sem.

    "ár ha a hordozható eszközök PC-kké alakulhatnak asztali dokkolókba helyezve, az a G-nek keményen odacsaphat, mivel akkor nem kell r=1 usernek kétfajta rendszert használnia, azaz a zöld szemeteskukára nem biztos, hogy szüksége lehet."

    Ma egy telefonon vagy Android megy vagy IOS. A tobbi rendszerrol szinte csak a szakemberek tudnak. Ha a telefont be lehet dokkolni pc-nek, akkor mivel elotte telefon volt, ezert a legtobb ember Android-ot vagy IOS-t szeretne latni a desktop-on is. Mivel az Android alapvetoen egy dekstop linux, nehany szerver komponenssel, ezert semmibe nem kerul pc-kent hasznalni. Sot van is belole jo regota x86-os desktop valtozat is, tovabba telefonon is mennek a desktop linux-os programok, ha felrakjuk az Xwin-t. De lehet android alatt (akar telefonon is) dos-t es windows-t is futtatni, amit igazabol az ember szinte csak a regi jatekok miatt csinal. Igy egy tableten is megy az eye of the beholder sorozat, a dune 2 vagy a warcraft es nem atiratban, hanem az eredeti jatekok. Innentol miert akarna barki is desktop-on nem android-ot hasznalni, foleg ha evente csak par orara ul le a telefonjaval a desktop ele?