Reflex az új Quake?
  • Sheltem
    #4
    Megvettem tegnap. Nem tudom mi sül ki a dologból de ha semmi komoly nekem akkoris megéri egy kis nosztalgia azt a rászánt cirka 3000Ftot.
    Tegnap elpicsáztam egy srácot nagyon durván, aztán egy következő engem. Hiába no nem megy ennyi év(tized) kihagyás után olyan jól mint az Earthquake döntőjében annakidején Victory ellen :) Hirtelen felindulásból belőttem az egeremet 500hzre, és leporoltam a bazinagy razer textil padomat.:)
    Nagyon jó a cucc amúgy. Nem sokan játszanak még, kicsit kutakodni kell a szerverlistában(játékos is legyen és a ping is rendben legyen), de 1-2 perc alatt találtam ellenfet azért.
    Inkább QW fizika (hálistennek) mint Q3. Gyorsabb, instant fegyverváltás, Bunny jumpinggal közlekedés, hagyományos rocket jump, szóval jófajta. Persze railgun megfelelője itt is megvan, tehát a Q3ból is hoz eztazt.
    "Itt egy másik vén f*sz :) Mportál? Koth? Megboldogult CG?"
    A quake.pganet.com ot se felejtsd el :) Az még az mportál előtt volt ;)
    Tegnap azt nem néztem, hogy van e a játékba record olás, de mivel early accessről van szó ennek így nincs jelentősége.
    "Azért ha lenne fészbúkom és nem felségek elől bujkálva söröznék a többi vén csonttal amikor el tudunk szökni lájkolnálak."
    Nem tudnál lájkolni, nincs fészbúkom, sem okostelefonom, nem érdekelnek a likeok, a szelfi képek, hogy ki hová megy nyaralni, sem a valaki által megsütött tortáról felrakott kép. Telibeszarom sajnos. Hálistennek le tudom kötni magam anélkül hogy mások magánélete érdekelne :) Azért köszi a like felajánlást, megy a lájk nekedis öreg cimbora :)
    A játék eddig csillagos 5ös(ahhozképest hogy early alpha vagy milyen státuszban van).
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.12. 07:51:19