Miből gondolod, hogy ezek mind többet szerepelnek majd a képernyőn? Ez egy csoportkép, nem filmbeli jelenet. Han Solo is szerepelt egy plakáton Darth Vaderrel, pedig közös jelenetük sem nagyon volt. Engem nem zavarnak a humanoid szerű lények, az eredetiben és az előzménytrilógiában is így volt, tetszik, hogy nem akar elszakadni a látványvilágtól. Egy Star Wars filmbe nem kellenek realisztikusnak gondolt lények, ez egy mesefilm, akként kéne kezelni, mindig is az volt, aki szerette, így szerette, nem értem, mi a gond. Épp az lenne a rossz, ha elütne a világ tőle, hülyén is nézne ki, ha a régi lényeknek csápja nőne és nyáladzani kezdenének. Jabba meg sose volt ember a filmekben. Az 1977-esből egész egyszerűen kivágták anno, később pedig már kész volt a csigabiga test. Később betették digitálisan az első filmbe, de az már később volt, én a felújított változatokat nem is sűrűn láttam. A 97-es felújítást moziban, a 2004-est DVD, ezt az utóbbit soha többet nem is akarom látni, csak az eredeti moziváltozatot az eredeti szinkronokkal.
Sőt, Jabba első megjelenése sem volt túl emberi: Utoljára szerkesztette: Zombee, 2015.05.11. 09:41:01