• Garfield
    #68
    Hogy a #24-ben mi van, az nem érdekel, nem arra reagáltam, hanem az általad írottakra. Ha valami bajod van a #24-ben írottakkal, akkor azt a posztolóján kérd számon, ne rajtam.

    Te vettél valahonnan egy szövegrészt, ami ugyan fentvan a radioislam-on fent levő magyar változatban, azonban az ugyanott fent levő angol és német nyelvűben nincs. Ennyi. Terelheted felőlem a szót, a tényeken akkor sem változtat. Üdv a kognitív disszonancia csodálatos világában!

    Mégegyszer: Vettem a fáradságot és rákerestem, ellenőriztem az általad hivatkozott oldalon, és nincs. Te erre nem vagy hajlandó, egyszerűen csak komolytalannak mondod az érveimet. El lehet gondolkodni, hogy akkor ebben a helyzetben kinek az álláspontja komolyan vehető. Szóval legyél felnőtt férfi, a gyáva vagdalkozás helyett szedd össze a golyóidat és lásd be, hogy a radioislammal valami bibi van az idézeted kapcsán, és inkább járj utána, hogy az általad hivatkozott, jól láthatóan utólag beszúrt kommentárt ki és mi alapján illesztette be: ebben a formában ugyanis nagyon magyarázkodásnak tűnik.